IXIU-IKZIEU


IXIU (spreek uit: ik zie u)

Onder IXIU brengt Domexce naast maatwerk Video Surveillance oplossingen ook een aantal pasklare oplossingen. Mobiele oplossingen voor uw evenement bijvoorbeeld. Betrouwbaar en eenvoudig bezoekers tellen en uw festivalterrein in de gaten houden. Werkt preventief tegen vandalisme en andere incidenten.

Bruikbaarheid van de beelden staat altijd voorop. Zo hebben wij de opsporingsambtenaren al diverse keren, met door ons geleverde installaties gemaakt, beeldmateriaal ter beschikking kunnen stellen en zijn de daders gepakt. Onderstaand een voorbeeld van beeld van een landelijke mobiele oplossing biedende organisatie, daarnaast die van onze mobiele oplossing. Let op het gaat hier bij beide voorbeelden om beelden, gemaakt in de nachtelijke uren. Links met infrarood licht en rechts met uitsluitend aanwezig omgevingslicht, dus zonder infrarood ondersteuning.

BouW_vrbld

Bouwplaats ergens in Nederland

Kinderfeest 2015

Raadhuisplein Bodegraven

 

 

 

 

 

 

 

 

Al onze mobiele oplossingen zijn uitgerust met hoogwaardige AXIS IP Camera’s met opname mogelijkheid. Neem vrijblijvend contact met ons op. Het is overigens ook mogelijk om op huurbasis, een tijdelijke vaste installatie te plaatsen.

Mobile Safety Points en Mobile Surveillance Stations kunnen gehuurd worden voor één of enkele dagen, maar ook voor langduriger tijdelijke surveillance zoals bouwterreinen, jachthavens, zwembaden bijvoorbeeld.

Bel 0172-750301 voor vrijblijvende informatie, een afspraak of vraag meteen een offerte aan.