AXIS actueellogo_axis_authorized
Axis eerste in de branche met introductie certificeringsprogramma

Met het certificeringsprogramma van Axis Communications is de wereldleider in netwerkvideo de eerste in de branche. Partners in Nederland kunnen vanaf heden hun vakkennis op het gebied van netwerkvideo door Axis laten certificeren. Met het certificaat bewijzen ze enerzijds hun vakkennis en profiteren ze anderzijds van de waardering en geloofwaardigheid in de markt. De eerste vier partners zijn inmiddels benoemd tot Axis Certified Professionals.

Axis is vaak trendsetter in de branche met de introductie van nieuwe technologieën, producten of zoals nu met een certificeringsprogramma. Iedereen die zijn vakkennis op het gebied van netwerkvideo en Axis-oplossingen wil laten vastleggen, kan zich aanmelden voor de certificering. De test is speciaal ontwikkeld voor systeemontwerpers en technisch verkooppersoneel.

Voordelen voor een Axis Certified Professional De wereld van netwerkvideobewaking is voortdurend in beweging, waarbij regelmatig nieuwe producten en ontwikkelingen worden geïntroduceerd. Voor (potentiele) klanten wordt het steeds moeilijker om het niveau en kennis van bedrijven in de branche te beoordelen. Axis wil daarom met deze certificeringen een betrouwbaar bewijs leveren van de competenties van partners. Partners kunnen de kennis van hun personeel laten testen. Op individueel niveau betekent de certificering een bewijs van kennis op het gebied van digitale videotechnologie.

Ook René Kastelein van Domexce heeft inmiddels alle trainingen gevolgd.

 

Zie hier alle AXIS Modellen: AXIS Comparison