AXIS APP. GALLERY


Maak uw keuze uit onderstaande operators of scroll naar de diverse software mogelijkheden.

 • TechnoAware s.r.l.
 • Visual Tools S.A.
 • 3Y Teknoloji
 • A.I. TECH SRL
 • AllGo Embedded Systems Pvt Ltd.
 • Araani
 • Digital Security Systems Lab
 • Extrabit s.r.l.
 • EyeSpyFX Limited
 • intuVision, Inc.
 • Jemez Technology, LLC
 • Magenta srl
 • Mobile video solutions ZAO
 • NEO INGENIERIA INFORMATICA S.L.
 • NetRex s.r.o.
 • OPTEX Co., Ltd.
 • TOP-KEY
 • TRedess 2010 S.L.
 •  

   


  AXIS COMMUNICATIONS

  AXIS Video Motion Detection 3 –  AXIS Video Motion Detection 3 is een gratis applicatie voor betrouwbare bewegingsdetectie, te installeren op Axis netwerk camera’s en encoders. De applicatie detecteert bewegende objecten binnen een vooraf ingesteld gebied, en maakt het mogelijk om een signaal af te geven zodra er iets gedetecteerd wordt. Dit scheelt in bandbreedte en oplage, ook kunt u makkelijk de beelden terug kijken. Verbetering treed op doordat er visueel feedback gegeven kan worden door de juiste objecten te detecteren en met het valse alarm filtering kunnen valse meldingen voorkomen worden zoals blaadjes aan de boom, een kat die door het beeld loopt.

  AXIS Digital Autotracking – AXIS Digital autotracking  staat megapixel camera’s toe om automatisch te detecteren, in te zoomen en bewegende objecten te volgen door middel van digitale PTZ functie. Deze faciliteit van live monitoring helpt de beveiliging om incidenten goed in te schatten en eventueel te handelen. AXIS Digital Autotracking verminderd de bandbreedte en opslag benodigdheden bij het in zoomen van bewegende objecten en het overslaan van momenten dat er geen beweging is.

  AXIS Cross Line Detection – AXIS Cross Line Detection is een onzichtbare detectie lijn die u kunt installeren op AXIS netwerk camera’s en encoders. De applicatie detecteert bewegende objecten die een virtuele lijn overschrijden, om zo automatisch een signaal af te geven. AXIS Cross Line Detection kan ook gebruikt worden om de bandbreedte en opslag te verminderen bij de opnames. En zo ook het terug zoeken van beelden te vergemakkelijken.

  AXIS Loitering Guard – AXIS Loitering Guard is een applicatie om bijvoorbeeld hang jongeren te detecteren. deze applicatie is makkelijk in gebruik en te installeren. Deze detectie is ook gemaakt om verdachte situaties te identificeren. Deze applicatie volgt personen en andere objecten en geeft een signaal af wanneer deze te lang in het beeld blijven staan. Deze applicatie wordt veel gebruikt voor parkeerplaatsen, schoolpleinen en belangrijke gebrouwen waar rondhangen een beveiligingsrisico vormen.

  AXIS Motion Guard – AXIS Motion Guard is een detectie applicatie gemaakt voor normaal gebruik binnen zoals ook buiten installaties. Deze applicatie is zeer geschikt voor buiten werktijden opnames van kantoren, winkels, industriegebieden of carpool plaatsen, plekken waar niet altijd toezicht hoeft te zijn. maar waar wel betrouwbare detectie moet zijn. Deze applicatie ondersteund diverse detectie gebieden met verschillende instellingen. Slimme configuratie houd de meeste valse meldingen tegen en focust zicht alleen op echte bedreigingen.

  AXIS Fence Guard – AXIS Fence Guard is een detectie applicatie met een onzichtbare virtuele lijn om omheiningen te beschermen tegen indringers. De applicatie geeft automatisch een signaal alarm af wanneer het een bewegend object ziet, bijvoorbeeld een persoon of een auto die over een detectie lijn heen gaat. AXIS Fence Guard is ook zeer geschikt voor buiten werktijden opnames van kantoren, winkels, industriegebieden of carpool plaatsen, plekken waar niet altijd toezicht hoeft te zijn. maar waar wel betrouwbare detectie moet zijn. deze applicatie ondersteund verschillende detectie lijnen met verschillende instellingen. bijvoorbeeld een andere instelling voor dag en nacht.


  AIMETIS
  Aimetis People Counter –  Aimetis People Counter is een intelligente video analyseer applicatie gemaakt voor gekwalificeerde IP camera modellen. Deze applicatie is ideaal geschikt voor retail omgevingen, scholen, banken, recreatiegebieden, gevangenissen, vliegvelden en nog diverse andere gebieden. Deze applicatie kan gebruikt worden als een volledig functionele video surveillance systeem. u kunt dit programma gebruiken als stand-alone of integreren in video management software.

  Aimetis Outdoor Object Tracker –  Aimetis Outdoor Object Tracker is een betrouwbare applicatie als het gaat om buiten voertuigen te volgen, en daar eventueel een alarm voor in te stellen. Deze applicatie is speciaal ontworpen voor gekwalificeerde netwerk camera’s en encoder. Deze software detecteert en registreert bewegende objecten in een vooraf ingesteld gebied. De geregistreerde data wordt gestreamd naar een video management systeem, en verminderd de CPU op de server. Als u de opgeslagen data tot uw beschikking heeft kunt u diverse rapporten en zoekfuncties toepassen die mogelijk zijn in uw video management systeem.


   

  COGNIMATICS AB

  TrueView Bicycle® – Kennis over verkeersstatistieken geeft u de mogelijkheid om de infrastructuur voor fietsers te verbeteren, door de trends te analyseren, ontwikkelingen te volgen kunt u het fietsen promoten in uw organisatie maar ook daar buiten. TrueView Bicycle is een op zich zelf staand platform en geeft u de mogelijkheid om fietsen te tellen met de software in de netwerkcamera. Door deze software in de camera te installeren geeft het u een efficiënte, schaalbare en makkelijk in gebruik oplossing.

  TrueView Queue® – is een krachtige stand-alone applicatie die volledig geïntegreerd in het netwerk draait. Deze applicatie houd door middel van camera’s in de gaten hoe lang de wachtrij is en voert analyses uit. Het detecteert wachtrijen bij bijvoorbeeld uitchecken en ticket automaten. door een onzichtbare lijn detectie in te schakelen kan er extra personeel worden aangesproken of een extra loket geopend. Het is ook de perfecte tool voor het analyseren van andere gebieden interesse in de winkel, zoals Hot Spots. TrueView Queue® biedt retailers met real-time bruikbare inzichten om de winkelervaring te verbeteren.

  TrueView Random Inspection® – Studies hebben aangetoond dat systematische interne inspecties van de medewerkers de verkoopdalingen sterk kunnen verminderen. TrueView Random Inspection® is een applicatie die detecteert in real-time wanneer iemand het terrein verlaat en willekeurig bepaalt of de persoon moet worden gevolgd voor inspectie of niet. individuen worden willekeurig geïnspecteerd daardoor kan er geen invloed op worden uitgeoefend op de situatie en wordt iedereen op dezelfde manier beoordeeld. TrueView Random Inspection® draait volledig op netwerkcamera’s.

  TrueView People Counter® – draait volledig geïntegreerd op verschillende netwerk camera’s, en telt automatisch in real-time het aantal mensen die onder de camera door lopen en welke kant ze op gaan. TrueView People Counter voorziet u van data die u nodig hebt om uw bedrijf te verbeteren. Kennis over uw bezoekers stroom geeft u de mogelijkheid om uw winkel zo toe te spitsen op uw klanten en hoe ze uw winkel benaderen. zo ziet u de strategische plekken en plekken waar niemand komt. ook kunt u de openingstijden aanpassen, personeelsbezetting reguleren dit tot een beter resultaat voor uw verkoop, klant en medewerkers.

  TrueView Parking® – is een parkeer management oplossing, voor het tellen en visueel weergeven van het verkeer naar en van het parkeerterrein. Deze applicatie kan direct geïnstalleerd worden de camera die geplaatst zijn aan het plafond voor in-/uitgangen. Een camera kan zo worden ingesteld dat dit de hoofdcamera wordt voor de andere camera’s. Hij verzamelt en begeleid alle inkomende informatie van de overige camera’s en zend dit door naar een monitor die in contact staat met de camera.

  TrueView One Way® – is een ingebouwde plug-in in de camera en telt in real-time het aantal mensen die onder de camera door lopen, en in welke richting ze lopen. En hij kan een alarm af laten gaan als iemand in een verkeerde richting loopt. TrueView One way® ondersteunt diverse alarmen en notificaties. Hij kan direct de klant laten weten d.m.v. een audio signaal dat hij de verkeerde kant op gaat. een sms of e-mail sturen naar een beveiliger, een hek sluiten of een alarm laten afgaan.

  TrueView Tailgating® – verhoogt de beveiliging bij beperkte toegang. TrueView Tailgating® detecteert als er meer dan 1 persoon onder de camera doorloopt op een ingestelde tijd, en stuurt dan een alarm. Deze applicatie is een goede combinatie wanneer er een automatisch geschakelde deur systeem is. Wanneer er een toegangskaart gebruikt wordt is het belangrijk dat er maar 1 persoon door de deur gaat. Bij TrueView Tailgating® zit ook een volledige licentie TrueView People Counter®


   

  Exacq Technologies, Inc.

  exacqVision Edge – is een compleet video management systeem (VMS). De software draait in de AXIS IP Camera. Deze software slaat de opnames op, op een SD kaart in de camera. Deze oplossing geeft u de mogelijkheid om live mee te kijken en de opgenomen beelden terug te zien zonder dat daar een server aan te pas komt. Deze software draait op bijna 60 diverse AXIS camera’s


   

  Intelligent Security Systems (ISS) International Inc.

  SecurOS EdgeAUTO – is een oplossing voor kentekenplaat registratie en herkenning, ideaal voor parkeerterreinen, toegangscontrole, en de grensovergang installaties; vooral wanneer er beperkt netwerk connectiviteit mogelijk is. EdgeAUTO kan volledig geinstalleerd worden op netwerkcamera’s van Axis. Het analyseert de video, stuurt geselecteerde JPEG (met opgeslagen nummerplaten) en metadata aan de SecurOS AUTO Server voor herkenning. Deze oplossing bevat de SecurOS EdgeStorage module die synchroniseerd de hoge resolutie afbeeldingen met de SecurOS Servers/Clients waarop de video met voorbijgaande voertuigen staan.


   

  IPConfigure Inc.

  eLPR – Embeded License Plate Recognition –  is ontwikkeld om te installeren in een Axis Camera. Deze applicatie ondersteund snelheden tot wel 65km per uur om bijvoorbeeld kentekens te kunnen lezen en weg te schrijven op de interne SD kaart.


  IPS Intelligent Video Analytics

  IPS Intrusion Detection –  voor AXIS Camera’s is een intelligente videoanalyse-module voor real-time gebeurtenissen en kan iemand waarschuwen in geval van een inbraak in beveiligde buitenruimtes. Met zijn zone-concept, is het mogelijk een exacte vriend of vijand erkenning op te bouwen. Bovendien kan het perfect aangepast worden aan de omgeving. Dit vergemakkelijkt een betrouwbare detectie van ongeautoriseerde toegang, zelfs onder moeilijke weersomstandigheden. De installatie en configuratie is eenvoudig en is geschikt voor buitentoepassingen.

  IPS Loitering Detection – detecteert grote stilstaande groepen. En kan geinstaleerd worden op diverse netwerk camera’s en encoders van AXIS, het is een intelligente videoanalyse-module om real-time een waarschuwing te geven in het geval van rondhangen in bewaakte zones. Met het zone-concept, is het mogelijk een exacte herkenning van verdachte bewegingen. Bovendien kan het perfect worden aangepast aan de omgeving. Dit vergemakkelijkt de betrouwbare detectie van ongeautoriseerde rondhangen, zelfs onder moeilijke weersomstandigheden. De installatie en configuratie is eenvoudig en het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

  IPS Motion Detection – detecteerd beweging in elke vorm. Makkelijk te installeren op AXIS Camera’s en encoders. Het is een intelligente videoanalyse-module voor real-time waarschuwingen in geval van bewegende objecten binnen de vooraf bepaalde gebieden. Het herkent de omvang van het object, bepaalt de  beweging die het object maakt en onderscheidt de perspectieven. Dit vergemakkelijkt de beoordeling van een situatie, vermindert de opslag en de banbreedte die nodig is voor de verbinding. Dese applicatie kan zowel binnen als buiten een mooie oplossing zijn.

  IPS Sabotage detectie – bij sabotage kunt u aan vanalles denken. Deze applicatie is een intilligente video analyse, het waarschuwd in real-time voor sabotage pogingen (omleidingen van het signaal, grafitti, verblinding van de lens zijn een aantal voorbeelden). het herkent vormen en posities van contouren en maakt nauwlettend identificatie afwijkingen. Dit vergemakkelijkt de directe detectie van sabotage pogingen en de betrouwbaarheid van videobewaking. deze applicatie is zowel voor gebruik binnen als buiten.

  IPS Indoor Detection – alleen geschikt voor binnenshuis. Detecteerd inbraak in overdekte beveiligde gebieden.  deze applicatie herkend het object, waar hij zich heen beweegt en onderscheid perspectieven. de camera screent de ruimte en geeft een real-time waarschuwing indien er een afwijking zich voorduurt. Dit signaal kunt u dan beoordelen op ongeautoriseerde toegang en zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden een goede beslissingmaken hoe te reageren.


  naar de AXIS website